aziz's FotoPage

By: aziz ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 9-Feb-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
aktiviti weekend

dubai festival city
global village
bumper car
View all 7 photos...
sekarang tgh shopping festival.. so sakan la bershopping.. kat dubai ada Global Village, ada la small amusement park n rides utk bebudak.. yg tak best nyer bila hanafi ngan omar nak naik mat tu suruh aku naik skali.. sebab omar kecik lagi.. aaaaa maluuuuuuu... sume org gelakkan aku kat situ ok.. hampeh betol


Sunday, 2-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
UAE NAtional Day

pemandangan dari pasar
ni yg buat jem ni
seronok nampak
Kira cam malam sebelum merdeka la ni.. we all plak menyebok nak tengok bunga api.. on the way balik jem sebab derang meluahkan kegumbiraan kat jalan raya rupanya... insaf tahun depan tak tengok dah bunga api..


Tuesday, 27-Nov-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Annual Family Day

eh mana sume org??? laa cakap stat kol 5
main dulu
main lagi..
View all 6 photos...
Dalam e-mail cakap start kol 5.. so we all ni kol 5lebeh la dah sampai situ takut takde parking.. skali tgk2 org pertama yg sampai.. nasib baik la ada kounter ais krim ngan pop corn sementara nak tunggu dinner... kalo tak hangin satu badan mana tak nyer.. dinner dia serve kol 8.. 3 jam beb nak nunggu.. bebudak ok la bleh main2.. aku ngan aziz perut dah bunyi2


Tuesday, 9-Oct-2007 07:11 Email | Share | | Bookmark
Komuniti Khalifa B and Netball Tournament

yan, nampak tak kat belakang tu pasir2
tournament bermula
aksi hebat star player.. kwang kwang kwang
View all 5 photos...
Jangan gelak ok.. ni gara2 10 tahun tak bersukan.. kat mesia tak penah main netball.. bila kat negara orang baru la merangkak2 tangkap bola..


Wednesday, 19-Sep-2007 17:00 Email | Share | | Bookmark
First few days of school

uniform skolah baru
hanafi...
omar..
View all 11 photos...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net